PaperPearls


PaperPearls zijn papieren sieraden om in te kleuren, uit te knippen en zelf te dragen. De papieren sieraden zijn geïnspireerd op collectiestukken uit het museum. Dit kunnen echte sieraden zijn, gedragen door koninginnen, prinsessen en andere welgestelde dames, of sieraden afgebeeld op een schilderij. De afbeeldingen van deze collectiestukken zijn samen met de papieren sieraden verzameld in het PaperPearls-kleurboek. De PaperPearls-kleurplaten bevatten veel kleine details om in te kleuren en zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen.

De eerste editie van het PaperPearls-kleurboek is gevuld met sieraden uit het Rijksmuseum. Ook is er een speciale editie met sieraden van Koningin Máxima. Binnenkort volgen er meer edities!

Voor musea

Voor musea is het mogelijk om PaperPearls te laten maken geheel passend bij de eigen museumcollectie. Een op maat gemaakt PaperPearls-kleurboek is een unieke aanvulling op het museumwinkelaanbod. Ook is het mogelijk om PaperPearls-kleurplaten te bestellen die ingezet kunnen worden bij een kinderworkshop of evenement in het museum.

Wilt u PaperPearls ook in uw museum?

Neem voor een prijsopgave contact op met:
Judith Trippelvitz
info[at]paperpearls.nl

Over de maker

PaperPearls is bedacht en ontworpen door Judith Trippelvitz. Zij geeft de PaperPearls-kleurboeken in eigen beheer uit. Judith Trippelvitz ontwerpt naast kleurboeken en kleurplaten ook complete tentoonstellingen voor musea. Meer weten over haar werk? Ga naar www.judithtrippelvitz.nl.

Bestelling en bezorging


PaperPearls wordt alleen bezorgd in Nederland en België. Nadat u betaald heeft, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd. De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met vrijdag. De levertijd van uw bestelling is maximaal 10 werkdagen. U heeft een bedenktijd van 14 dagen welke in gaat op de dag dat u uw bestelling ontvangt. Mocht u gebruik willen maken van de bedenktijd, zijn de kosten voor het terugsturen voor u.

Verzendkosten


Bestellingen van € 50,- of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder € 50,- betaalt u € 3,50 verzendkosten.